OOSTERWOLDE – Op de N381 tussen Oosterwolde en Appelscha is maandagmiddag een persoon ernstig gewond geraakt bij een ongeval tussen een auto en een vrachtwagen.Meerdere hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De weg was door de politie in beide richtingen afgesloten. De brandweer heeft de gewonde persoon uit de auto bevrijd en daarna overgedragen aan het ambulancepersoneel.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto waar het slachtoffer in zat, raakte zwaar beschadigd. De vrachtwagen raakte licht beschadigd, de chauffeur raakte niet gewond.

Volgens getuigen zou het ongeval zijn ontstaan door een inhaalpoging. De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig geborgen. Ook de vrachtwagen is later geborgen door een berger.

Foto’s zo-nieuws.nl